Om Bilstrup’s Motor

Företaget grundades 1 februari 2013 av Jonas Bilstrup. Intresset för bilar har funnits sedan flera år tillbaka. Då skruvades det en hel del och så har det pågått sedan dess. På senare år har det blivit mer tid i hobbygaraget än det fanns tid för och då kom tanken upp om att starta företaget och försöka leva på det.

När du lämnar din bil i vår verkstad kan du känna dig trygg och lita på att vår trevliga och kunniga personal tar hand om den på bästa sätt. Vi utför alltifrån enklare chippning, byte av glödlampor och däck till mer avancerade motorbyten och motorbyggen. Företaget är idag en auktoriserad SAAB bilverkstad, men tar även in alla andra bilmärken så som BMW, Mercedes, Audi och Porsche.

Godkänd bilverkstad

Bilstrup Motor & Verkstad är den första bilverkstaden i Trollhättan/Vänersborg som klarat alla de krav som krävs för att bli registrerad som Godkänd Bilverkstad. Detta är något som alla verkstäder kommer behöva ha för att vara en bilverkstad som visar upp att allt sköts enligt de krav och kvalitetskontroller som ställs på oss verkstäder.

Bilverkstad – även för företagskunder

Vi servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller med hög kvalitet på både bildelar och arbetet. Dessutom hjälper vi er med däckbyte till era bilar. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Jonas Bilstrup

Jonas Bilstrup

Ägare | Bilmekaniker

Nicco

Nicco

Verkstadshunden