Vi servar din företagsbil

Vi servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller med hög kvalitet på både bildelar och arbetet. Dessutom hjälper vi er med däckbyte till era bilar. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Fördelar som företagskund

✔ Nybilsgaranti

✔ Fri assistans 1 år för bilar upp till 12 år

✔ Personlig bilmekaniker

✔ Förmånliga priser

”Vi är nöjda på alla fronter”

Vänersborg, 2021-12-27

Anders Höglund är både privat- och företagskund hos Bilstrup’s Motor i Vänersborg. Anders arbetar på Amasten Fastighets AB i Vänersborg, ett privat fastighetsbolag, och ansvarar för alla bilar på orten/i regionen.

Det underlättar att verkstan ligger nära. Bilstrup’s Motor sköter all service på alla våra företagsbilar sedan cirka tre år. De servar även min privata bil sedan cirka åtta år, säger Anders.

Privat har han låtit serva flera bilar, bland annat Saab. Arbetet som utförts har varit allt från vanlig standardservice och AC-service till montering av komplett dragsats och reparation av kamrem. Vid frågan hur Anders upplever servicen och bemötandet är det tydligt att han är mycket nöjd.

Det känns tryggt att vända sig till Bilstrup’s Motor till skillnad från de större företagen. De har bra koll på alla bilar, man får hjälp av samma personer varje gång vilket jag tycker om. Jag upplever dem väldigt ärliga, det känns tryggt. Vi är nöjda på alla fronter. Sedan har de även förmånliga priser, säger Anders.

Vilka tre ord som Anders tycker beskriver Bilstrup’s Motor bäst, svarar han utan dröjsmål.

Bra service, förmånliga priser och professionellt. Vill också tillägga att de har väldigt gott kaffe, avslutar Anders.

Amasten Fastighets AB förvärvar, förvaltar, utvecklar och bygger fastigheter i tillväxtorter, med visionen att skapa trygga hem och områden för hyresgäster. Läs mer om företaget här: www.amasten.se